Drömmar..

Datum: 2008-11-29 Klockan: 03:04:16 | Kategori: Emelie

Var helt slut redan vid 18 idag så jag gav upp och lät ögonen slockna runt 20.00.. Men jag vaknade till och från framför tvn.. hehe.. :)

Men sen sov jag mellan 22-02 ungefär och nu sitter jag här.. Jag hade en sååå mysig dröm, kändes så verklig.. Jag drömde att jag tittade på två små labradorvalpar som var 8 veckor gamla, ägarna hade ännu inte fått sålt de två ursöta valparna.. så JAG bestämde mig för att köpa den ena, det blev den valp som gick till mig först, en svart labrador precis som Buster :) *me like* Och denna skapelse kostade 6000 kr och fick följa med mig samma dag..

Nu kanske ni förstår att jag verkligen vill ha en hund i framtiden? Är lixom hundsjuk :)
FÖST ska jag och Jesper hitta något större att bo i, undrar när det bli.. *hoppas på innan sommaren*
Kommentarer
Postat av: Elin

Inom snar framtid har ni ett riktigt mysigt familjeliv;) hus att hyra en liten vovve o en stor mage med väntande tillkomst;)

2008-11-29 @ 18:45:14
Postat av: Emelie

Haha.. Elin då :) nu kommer alla tro att jag är på smällen vilket jag INTE är :) Men i framtiden så.. hehe..

2008-11-29 @ 19:17:18
URL: http://tenshii.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Åhh vill du oxå ha hund...=) Jag har inte hittat någon som jag har fastnat för än... har du några raser att rekomendera...=P Yes, jag var förbannad o hade tråkigt i fredags, men de gick över efter några timmar.. haha Matchen gick bra, vi vann..=) Får se va de står i tidningen imon...=) Nån liten artikel iaf, haha! Vad har du gjort i helgen da? Kram

2008-11-30 @ 13:03:36
URL: http://www.cattis.se.nu
Postat av: CaTTis

ahha, va jobbar du med? Ahh men ibland kommer den bakis känslan när man är konstig i kroppen..=/ jag kan få den utan att ha druckit en droppe, men bara är heelt ur balans ,inte sovit bra eller ahh... Hmm ahh alla dem tre raserna är fina hundar! Jag gillar speciellt de golden som är nästan vita.. alltså inte mot de guld/gula hållet, om du förstår va ja menar...=) Men jag/vi har inte riktigt bestämt oss det är en för stor hund för oss.. Men jag har bara haft "små" eller mer mellan hundar i min familj. Vi hade en Shettland Sheep dog (minicollie) först en svart/vit/brun...=) och nu har familjen en mellanspetts.. så jag är faktiskt sugen på en lite mer "större" hund.. om man nu säger så.. haha Men Nisse säger att han vill inte bo i lägenhet om han skall ha hund, så vi får nog oxå flytta först.. hehe du kan la adda mig på msn istället så kan vi snacka mer där... catrinekarlberg@hot...

2008-11-30 @ 14:34:37
URL: http://www.cattis.se.nu
Postat av: Johanna

Alla har nog de lamporna eftersom de kommer från Ikea ;p

2008-12-02 @ 18:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0