lite roligt.. :)

Datum: 2008-02-22 Klockan: 00:32:49 | Kategori: Emelie

Vad tycker du om:


1. Mitt hår?
2. Mina ögon?
3. Mitt leende?
4. Min sångröst?
5. Mitt sätt att prata på?
6. Min humor?
7. Min musikstil?
8. Mina foton?
9. Mitt sätt att skriva?
10. Min attityd?
11. Mina skor?
12. Min stil?
13. Mina kläder?
14. Min personlighet?
15. Vad är min bästa egenskap?
16. Vad tycker du bäst om med mitt utseende?
17. Säg ett ord som sammanfattar mig i helhet!



Kopiera listan och se vad folk tycker om dig!

Natt

Datum: 2008-02-22 Klockan: 00:23:07 | Kategori: Emelie

Hej Hopp!

nu sitter jag här igen.. gör min tredje natt.. fast inte på raken.. som tur är.. :)
Varit ledig från skolan endel så då har man passat på.. måste ju få ihop lite cash så man kan köpa ngt nytt till nya lägenheten sen.. längtar som tusan.. Hoppas dem kan hinna tapetsera innan jag flyttar in, inget som kunde lovas.. men kanske.. :) Tur att jag kan ha katterna hos Jesper under tiden.. eller hur Jeppe? :p

Fördriver tiden nu på natten med film.. skönt att jag har min laptop.. utan den hade jag nog somnat.. och tur att grannen har trådlöst internet jag kan "låna".. höhö.. :)

Vad händer annars i helgen för alla som läser då? Själv gör ajg Fredag kväll, lördag dag och söndag kväll.. så på Lördag eftermiddag ska jag till Jesper.. eller han till mig.. får se.. Funderar om man ska på bio eller ngt.. behöver komma ut lite och ha trevligt.. men inget festande.. kommit ifrån det helt.. och det är skönt.. någon gång ibland räcker.. :) Finns roligare saker att lägga pengarna på ibland.. Plus att görman annat så slipper man må sämre dan efter.. som man kan göra ibland..

mjaaa.. nästa vecka är de lugnt med jobb.. bara en kväll.. sen har jag inget inplanerat alls i Mars.. har lovat andra och mig själv att ta de lite lugnt.. behöver nog de med.. börja spana på flyttens alla delar.. finns en hel del att ta tag i så småningom..
Jag tror förresten att jag är lik min mamma.. hon går in helhjärtat i sitt jobb.. även pappa.. kan sådant vara ärfligt? även syrrorna jobbar ju massa.. :) Vill man ngt så får man gå in med hela sin själ i det man gör.. men man orkar väl bara en viss tid..

Fasen va roligt det vore att kunna komma utomlands efter plugget förresten.. Kunna packa en väska och bege sig ut i några månader och bara vara.. besöka massa olika ställen och se sig om i världen.. En sak man har med sig i hela livet sedan.. Läste att min Vän Ida ska iväg nu i 2 månader... är avundsjuk.. Samma gäller Markus som ger sig ut för andra gången.. Hade det inte varit för min skola så hade även jag varit ute och rest nu tror jag..  En dag i taget får man ta! :) men nu är ju halva min utbildning avklarad.. tiden går så fort.. Men jag trivs.. har helt underbara människor i min klass.. Sofia, Fidane, Annelie och Martina.. saknar dock min Sara VÄLDIGT mycket.. den där solstrålen hade nog alla behövt i sina liv.. hon är fantastisk!! även mina andra töser.. <3

Sitter och skriver med Caroline nu på msn oxå.. den gumman är helt fantastisk hon med.. vi två i alla väder... även fast vi inte umgås så vet vi var vi har varandra.. precis som det ska vara! *love you*

Ne. om man kanske skulle fortsätta med filmen jag påbörjat och hålla öronen öppna för att se så mitt vak har de bra..

Natt jobb, detta nattjobb.. Glad att jag ska jobba dagtid sen när jag är klar med utbildningen!!

Ha en bra helg alla!!

Kramar!

Trötter - Thats me.

Datum: 2008-02-16 Klockan: 22:18:02 | Kategori: Emelie

Hejsan hopp.. :)

Ska berätta om min välplanerade helg denna helgen..
Igår jobbad jag till 16.00 och sedan 16.15 mötte jag Pyret som va på en snabb visit i Grästorp. Underbar tjej!
sedan hem och göra sig lite fin för att sedan åka till Jesper.. va där typ 18.. vi åkte direkt och handlade och sedan ner till stan och köpte mat och hyrde film.. en film som jag inte orkade se eftersom jag slocknade 21.30..
Gick upp imorse (lördag) 6.00 för att börja jobba 7.30 i Vänersborg.. jobbade till 16.00 för att sedan åka hem och sova några timmar.. Nu sitter jag på nattjobb.. gick på 22.00 och slutar 6.00.. många timmar dit.. hoppas denna natt går bra.. tur att jag fick med mig datorn.. :) så jag kan sitta och pyssla lite med den.. annars hade jag nog somnat..

Hoppas ni andra haft/har en bra och vettig helg.. för min helg är nog inte direkt vettig.. men de ger mig en extra slant inför flytten så jag kan handla nya saker... :)

Over and Out!

Kramar

Kontrakt

Datum: 2008-02-11 Klockan: 19:45:23 | Kategori: Emelie

Jag kommer flytta sista helgen i mars, det kommer bli perfekt.. :)
Flytthjälp sökes?! haha

Annars då? Jag har umgåtts med Jesper idag..
Du får slå mig Jesper.. Men här kommer en bild.. ;)

image143



~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~*^~



Kommer något bra på Tv ikväll förresten? jag har en ny film jag vill se.. kanske skulle se den..
"Daddy Day Camp".. någon som sett den? är den bra?

Ha en bra kväll alla!!

Kramas

Jag är så trött på detta..

Datum: 2008-02-10 Klockan: 12:36:31 | Kategori: Emelie

Har haft en förkylning i över en månad.. jag har varit hos läkaren och tagit prover men de visar inget.. Jag har inte kunnat träna, finns ingen ork i kroppen..

Pricken över i:et var att jag vaknade igår natt av att jag hade fruktansvärt ont i magen.. på morgonen va det kört.. magsjuka? Influensa? Kräktes iallafall och fick feber och låg till sängs hela lördagen.. Stackars Jesper som fick se mig så illa, men tusen tack för att du passade upp på mig så otroligt mycket!
Klarar inte av att vara ensam när jag mår dåligt.. När man va liten och va magsjuk så kom alltid mamma och pappa och tog hand om en när man låg avslagen på toaletten efter allt som kommit ur en..

Eftersom hela havet snurra igår och jag knappt kunde stå upp stannade jag var hos Jesper hela dagen igår.. Han pysslade om mig och sprang med vatten och gav mig soppa... *me like* Först igår kväll började jag känna mig lite som människa igen och jag sov okej inatt.. imorse va det ganska bra, förutom huvudvärken och matt i kroppen.. men de blir så efter sjuka..

idag blir de lugnt hemma..

kram alla!

Tack Jesper!

Glad!

Datum: 2008-02-05 Klockan: 10:25:01 | Kategori: Emelie

Även fast jag är sjuk.
Även fast kroppen är helt orkeslös.
Även fast skolan känns tung just nu.
Även fast det är dumt väder ute.

Även fast...



Så är jag glad! :) Igår kollade jag på en lägenhet i Trollhättan.. Jesper fick följa med som smakråd.. och jag blev fast vid lägenheten.. så senast den 1a maj kommer jag flytta.. allt hänger på när min lägenhet blir tagen, någon intresserad? Imorse va jag och skrev kontrakt. Känns super bra nu. Äntligen blir det en förändringar i denna trista vardag.. *me like*


Jag lever...

Datum: 2008-02-02 Klockan: 15:12:44 | Kategori: Emelie

Ni som inte varit i kontakt med mig på några dagar så vill jag säga att jag lever.. Jag har bara haft mycket att göra.. och har de i fortsättningen med.. Har haft praktik hela veckan.. typ 7-16 eller 6-15 eller liknande och sen har jag direkt åkt vidare till Vänersborg och jobbar till 22.. är inte hemma något, så ni inte undrar.. :p

japp japp.. gör en delad tur idag.. så snart är de dags att jobba igen.. mindre kul.. verkligen! men PENGAR!

*Money makes the world go round*

Den låten kommer oftast när jag sätter mig i bilen på jobbet, stämmer mycket bra! :)

Ha en bra fortsatt helg!

Puss
RSS 2.0