Bloggtorka (?)

Datum: 2010-09-23 Klockan: 09:20:10 | Kategori: Emelie

Flera flera flera gånger har jag försökt få till ett inlägg att skriva, jag börjar skriva en rad, kanske två.. Sedan så åker allt bort lika fort igen och jag vet inte riktigt vart jag vill komma.. Men igår så kom jag en liten bit längre och idag ska jag nog få till ett inlägg och hoppas att lusten kommer tillbaka, för det är faktiskt ganska skönt att skriva ändå! Så vi får se vart detta slutar..

Det är Torsdag morgon nu (kl. 9:09) och jag är hemma.. Jag åkte på en rejäl förkylning och på föräldramötet i måndags kände jag att detta kommer inte hålla - men jag stod ut.. Feber och förkylning, perfa *not* men efter det har jag alltså varit hemma.. Tisdag.. Onsdag.. och idag.. Det kryper i kroppen, även fast jag vet att det är det bästa att kurera sig - att vara hemma! Men vad gör man hemma när man är sjuk? JAG försöker iallafall befinna mig i soffan med massa film och ett täcke/filt. Det bästa för mig.. Samtidigt som man är dålig så är det skönt att kolla på lite romantiska komedier och få le och skratta lite, samtidigt känna vissa pinsamheter som man säkerr själv också gjort en gång..

Sedan jag bloggade sist så har det väl hänt endel, inga stora förändringar kanske.. Men ändå så att man kan skriva om det.. Jag har börjat mitt nya jobb i Uddevalla, där jag trivs otroligt bra även fast det kan vara krävande.. Men det posetiva vinner över det jobbiga garanterat! Så mina dagar (cirka 7-16) befinner jag mig i Uddevalla :) Sedan efter jobbet vill jag träna 2-3 dagar i veckan (tyvärr inte nu när man är sjuk) men just för att må bättre och kunna somna på kvällen, känslan att vara tnytränad är underbar och man sover så gott! Jag som drömmer mycket om nätterna får drömmarna att försvinna om jag somnar trött.. Är jag sisådär trött kan det bli en torktumlare i sängen som gnisslar tänder.. inte okej!  Utöver det så tar jag mig tid till mina vänner, som jag noggrant sorterat, som jag nu tar vara på otroligt väl! Jag har en familj som jag träffar (mest på helgerna) och en sambo som säger på måndagen "vi ses på fredag".. ;) haha! Djuren mår otroligt bra och vi har det bra! :)

Mycket mer på mina kvällar hinner jag inte med, oftast blir det att man kommer hem och däckar i soffan till en film eller en serie eller kanske Idol eller sveriges version av biggest looser. Älskar hösten på det sättet för nu har alla bra program kommit tillbaka och man har inte dåligt samvete för att ligga still i soffan en hel kväll.. :)

Detta kanske är mest drammel, who knows.. men för mig är detta mitt liv just nu :)

Ha en bra dag alla och hoppas alla mår bra! Lämna gärna avtryck i kommentarerna så jag vet att denna blogg inte är helt tom... än... :p

//Emelie


RSS 2.0