Bebis

Datum: 2007-02-13 Klockan: 20:26:14 | Kategori: Emelie

150617-27

Snygg dubbelhaka när man ligger.. :p



I lördags va jag barnvakt åt världens sötaste tjej. Fredriks kusin barn. Heeeelt underbart go. Inte de minsta blyg förutom de första 5 sekunderna.. ;)
Vi hade lagt henne i sängen för att sova, men hon ville inte sova ust då.. så vi la oss i soffan, där somnade hon tillslut på min mage.. Ville verkligen inte flytta på henne.. :)
Jag får vänta med barn tills efter utbildningen, men visst blir man "bebis sjuk".

Puss ♥

Helgens bravader

Datum: 2007-02-03 Klockan: 23:11:36 | Kategori: Emelie



Okej, nu ska jag berätta om gårdagen och idag.. :) Kan bli en lååång historia, men så jävla kul.. :)

Igår efter praktiken begav jag mig hemåt för att laga tacos.. va hungrig.. Jag, älskling och Johnnie gorde oss iordning senare.. Killarna drack lite öl för jag lovade att köra.. 17.45 begav vi oss till Vänersborg i Johnnies bil.. Där vi skulle hämta Suz :) (Hon är verkligen en heeeelt underbar tjej som jag tycker mycket om!) Vi åkte sedan till Trollhättan för att Bowla och ha de myyys.. MKT trevligt kan jag lova.. :) Och jag vann faktiskt, väldigt stolt.. :) Johnnie hade förslaget att vi skulle ha tjejerna mot killarna, men de ville jag ej.. Men jag vann över alla.. och skulle vi ha spelat tjejerna mot killarna hade jag och Suz ÄNDÅ vunnit, så de så.. :) Vi är så jävla braa! Jag fick faktiskt 5 strikes på 10 "rutor".. 2 timmar bowling va det iallafall och Suz fick i sig en del cider.. hehe.. själv drack man vatten.. :) Och boysen tog en och annan öl.. Och bredvid vår bana hade vi ett gäng, en av gubbarna va ÄCKLIGA.. Suz berättade sedan om en händelse.. GUBBSJUKA säger jag bara.. visade sig vara samma äckel.. hmm.. Tror att man vill följa med någon äcklig person som är sååå sliskig, tror inte de!! Iallafall..

Efter bowlingen begav vi oss hem.. gick fort.. ;) fick provat att köra Johnnies bil med lite drag i.. :) hehehe.. mer säger jag inte, men de som va med vet.. :D Men när vi kom hem så visade jag Suz runt i vårt LILLA hus.. :) Tror hon verkar tycka om de, eftersom hon är kvar ikväll med.. *glad* Hon är sååå söt. Kvällen slutade med att vi gav upp Beck - Gamen och gick å la oss.. klockan va väl typ halv två.. 7.20 typ ringer telefonen.. då säger pappa att skidbacken på kinnekulle visst är öppen, vi hade fått höra att den va stängd.. så vi va inställda på sovmorgon.. Men jag väckte suz lite lätt *hårt* för att flirta å få med henne dit.. :) Hade ju varit inställda på Nej. Men vi drog iallafall iväg.. på med kläder, hem till mamma å pappa för att fixa skid kläder till Suz och skidor.. Sedan köra till Kinnekulle.. :) Hade Lina i bilen, min systerdotter.. så MEGA söt.. sjöng med i en låt som hon verkligen kan utantill.. hehe.. :) Vems fel? jo, morfars!! (min pappas) :)

I skidbacken skulle jag, syrran och Lina hyra skidor.. jag blev fääärdig sist.. efter MÅNGA om och men så blev de färdigt.. massa fel på skidor och pjäxor och snowboard å blää.. men de ordna sig tillslut.. :) När jag väl kommer ut så står Suz i liften.. och hon va ändå nybörjare!! *stolt över henne, såå grymm hon är* Vi åkte en stund, men jag fick så ont i vaderna så jag satte mig med mamma en stund.. då ville hon plötsligt åka hon med, så hon fick ta mina saker jag hyrt och åka EN STUND, trodde jag.. Hon åkte upp och ner.. heeela tiden.. :) Tillslut fick jag tillbaka mina skidor och fick åka nån timme till.. Och det va helt underbart.. backen va lixom bra uppkörd.. inte isig alls längre och det gick kalas ner.. Men vi gav upp sen efter att vi kände att det räckte för dagen..

Hem begav vi oss.. Lite trötta och sega.. märkte att vi hade ont i armen som vi bowla med igår.. undrar hur de då kommer kännas imorgon.. hehe.. :) Men kuuul va de!! *glaad*

I bilen bestämde vi att Suz skulle med hem till oss igen för att stanna tills imorgon.. = blir en hel lyckad helg!! Så efter backen så åkte vi hem för att äta.. Johnnie hade lovat att laga mat dagen innan i fyllan.. men han stod vid sitt ord.. massa muuuums blev de.. riktigt stolt över han.. och han diskade med efter maten.. TJEJERNAS DAG idag.. :) Ingen kunde ändra på de.. :) Och älslingen fick vara med på ett hörn i matlagningen.. hehe.. hacka lök.. :P

Efter maten åkte vi till mina föräldrar, där stanna jag bilen mitt i backen.. (är en ganska brant backe).. Jag drog handbromsen och klev ur.. Sa att suz skulle göra start i backe.. hehe.. När hon sätter sig i bilen så får hon möte.. hel stressad Suz Varvar bilen i mötet och sprätter grus omkring sig, men upp kom hon.. :) Så duktig.. ;) Efter det fick hon köra till Vbg och sen tillbaka hem.. I Vbg Skulle hon byta kläder och duscha.. sedan begav vi oss till Grästorp för att handla och hyra film.. det fick bli Stay Alive.. Jag har redan sett den, men killarna ville se den.. så den fick de bli.. :) Köpte även chips och dricka..

Väl hemma öppnade vi en cider och jag hoppas i dushcen efter denna lååånga dag.. Sedan kollade vi klart på Beck som vi inte kunde avsluta igår eftersom ja ghöll på att somna i soffan och gav upp.. :P Men den va ganska bra faktiskt..

Och just nu sitter de andra tre i soffan och ser på Stay Alive och jag sitter på golvet med datorn i knät och försöker skriva ihop denna dagboks inlägg.. :) Ovanligt långt va? hehehe.. Men Hittills har det varit en MEGA bra och toppen suuuuper bra helg!! Mera såna helger till folket!!

Nu ger jag upp med skrivandet..

Imorgon ska ja till Emmelie!! <3

Massa kramar
RSS 2.0