22.41

Datum: 2008-10-31 Klockan: 22:42:49 | Kategori: Emelie

ÄNTLIGEN!

Kan man längta tills en fredag är slut? jag kan.. iallafall efter idag..
Det gick visserligen väldigt bra på jobbet ikväll, men motivationen fanns inte alls.. men men..
Nu är jag hemma.. och ska snart sova, imorgon är det en ny LEDIG dag.. :)

krams!

Fredag igen..

Datum: 2008-10-31 Klockan: 10:18:06 | Kategori: Emelie

Första fredagen på länge som jag har ångest.. Jag ska nämligen jobba ikväll, vet inte varför jag sa ja.. men det va ju en vecka sen jag sa ja.. men men.. får ta och bita i det sura äpplet och gå till jobbet med ett leende iallafall..
Hade hellre tillbringat kvällen med min älskade och gjort något roligt..

Nu är tvätten i torktumlaren och strax ska jag ställa mig och diska och även dammsuga.. lika bra att få det gjort, är tråkigt det med..

Uscha, detta blev ett negativt inlägg.. Men så kan det vara ibland :) inte bara måndagar som är trisst, hehe. Fredagar kan oxå vara det :)

Fredag kväll?

Datum: 2008-10-24 Klockan: 16:08:44 | Kategori: Emelie

Vad ska man göra ikväll? Förslag önskas..



Sol?

Datum: 2008-10-24 Klockan: 11:01:22 | Kategori: Emelie

Är det mer än jag som är så fruktansvärt trött när det regnar och är trisst och grått ute?

Fidane - KOM HEM!

Datum: 2008-10-24 Klockan: 10:59:46 | Kategori: Emelie

Ne, nu får du ta och komma hem.. tycker jag!
Men när du kommer hem den elfte november är jag inte hemma.. men den artonde kan vi ses.. hehe..

Miss you

kolesterolvärden

Datum: 2008-10-23 Klockan: 09:55:18 | Kategori: Emelie

Mina kolesterolvärden är perfekta, fettmängden i blodet är perfekt.. det ska ligga runt 5 som hon sa.. Jag hade 4.3 tror jag det var.. :) Så det är braa! Resten av allt står stilla just nu.. men det är så sa hon, ibland står allt still.. bara glad över vad som är hittills..

Lördagens kräftskiva..

Datum: 2008-10-20 Klockan: 15:11:31 | Kategori: Emelie

Nu är det måndag igen.. Får sammanfatta helgen som varit..

Fredag var vi hos Sonja och Mats i Grästorp.. Hur mysigt och Trevligt som hellst! vi spelade spel och drack vin och snackade en massa.. *me like*

Sen på lördagen var det kräftskiva hos mina föräldrar.. Var ett glatt gäng där åldern var 50+ förutom vi barn med respektive.. ;) Pappa hade velat att vi skulle ta med Singstar vilket Johanna gjorde.. mina svenska skivor hamnade med oxå.. :) Så det var en livad kväll med mycket sång och dans.. hehe..

Här kommer lite bilder från Lördagen..




[Pappa & Mamma]     -       Mamma sjunger snapsvisor för glatta livet ;)



[Fredrik & Jesper]              -          Hur mår ni? :P



[Jag & Johanna]



[Håkan & Petra]



[Pappa]              -
           Sjunger för glatta livet :)



[Jesper]         -         Jag älskar dig!

Torsdag

Datum: 2008-10-16 Klockan: 11:15:34 | Kategori: Emelie

Torsdag redan, veckorna går så fort.. vart tar tiden vägen?
Fast nu spelar det inte så stor roll att det går fort, vill att denna kurs ska ta slut så vår grupp kan börja på ny kula och kanske få tillbaka glädjen..? Sen så längtar jag till Egypten, vi åker ju dit den 10e november.. inte så långt kvar nu.. *längtar*

Snart är det skola igen då.. börjar 13.00,  tur att vi slutar 16.00, en kort dag! :) Efter det ska vi nog åka och handla mat.. vår storhandling.. *not fun* men det behövs fyllas på lite överallt i skåpen.. hehe..

annars händer väl inget speciellt..

Imorgon är det Fredag, då ska vi till Sonja och Mats om inte älskling jobbar kväll.. han trodde inte det, men man vet aldrig med hans jobb.. sen på lördag blir det kräftskiva hos mina föräldrar.. och söndag lär bli en slappdag hemma i soffan med film.. :)

Vad ska alla läsare göra i helgen då?

Over and Out.

Trött

Datum: 2008-10-09 Klockan: 08:17:16 | Kategori: Emelie

Vaknade av mig själv 7.25 och ville gärna sova längre.. men icke.. Ligger nu i soffan med laptopen och 2 av katterna på soffkanten..

Ska jobba ikväll oxå, spännande kväll.. hmm.. Vi är bara vikarier ikväll, men det ska gå bra.. :)

Annars då? vad händer? Jag vill se på filmen "rallybrudar" och på lördag är det marknad i city.. ska dit med älsko och Syrran + Fredrik.. Sen kanske vi ska till Sonja och Mats på kvällen, beror lite på..

Glömde förresten skriva igår att det stod en bärgare på parkeringen.. Inbrott i en bil IGEN! utan att lyckas att sno bilen - idioter!! När sker nästa inbrott? Imorgon?

Ne, nu kanske man ska göra lite frukost och se en film eller ngt.. jag är slööö! :)

krams

BLÖÖÖ!

Datum: 2008-10-06 Klockan: 21:27:27 | Kategori: Emelie

Så.. nu har bärgaren hämtat bilen.. Rattstången var ju av så styrning fungerade ju ej.. och rattlåset va pajj.. och i och med allt detta så kunde man inte stänga av torkarna eller ngt sånt.. allt vajjsing!

Är fortfarande förbannad på idioter som gör såna saker..

kan väl säga att det var tur i oturen, hade de lyckats få upp rattlåset utan att skada stången så hade de snott bilen och kört iväg.. man vet ju aldrig vad som hade hänt med den då..
Nu lyckades de inte eftersom de inte kunde köra med den.. så..

IDIOTER

Datum: 2008-10-06 Klockan: 12:12:27 | Kategori: Emelie

imorse när jag var påväg till bilen så var förardörren öppen.. tänkte att jesper kanske gjort ngt i bilen imorse.. men icke! Sen såg jag att backspegeln var på sniskan och det låg plastbitar på golvetoch skruv.. ngt konstigt var det.. sen såg jag att de varit på ratten och förstört rattlåset och bänt upp plasten.. JÄVLA KUL! kan inte köra bilen nu då ratten inte fungerar..

VARFÖR FINNS DET SÅNA IDIOTER I VÄRLDEN?? FÖRSTÖR ERA EGNA SAKER ISTÄLLET!!

Längtar tillbaka.

Datum: 2008-10-02 Klockan: 21:58:50 | Kategori: Emelie

Tänker tillbaka på första sommaren med Jesper.. helt underbar sommar!



- 8.5 kg

Datum: 2008-10-01 Klockan: 19:25:24 | Kategori: Emelie

Jag är bara så glad..

idag var jag hos dietisten och tog kolesterol prover etc. får veta det vid nästa tillfälle.. Tog även blodsocker och blodtryck mm. Så allt ser bra ut av det hon såg! :)
Sen var det dags för vågen.. Jag blev så glad att jag börja grina.. :p
Sen den 8e augusti har jag gått ner 8.5 kg.. :) Och det märks på kläderna.. Känns som byxorna hänger och jag får dra upp dem.. Men det ger ju resultat av all nyttig mat och träning :) *well done me*


Sen vill jag berätta om min dag igår.. jag och Elin var på ullared och köpte MASSA! och nej Johanna, jag lägger inte ut bilder på kläderna.. du får se allt live såsmåningom :)
Men iallafall... en helt perfekt dags shopping tillsammans med min Elin-Pelin! <3

Och till sist ska jag skriva att jag precis kom hem från ett friskispass på 70 minuter mama mia! och guuud va grymt bra det var! jag log nog hela passer och de var helt toppen bra! tänk er fyra glada tjejer som kommer inspringandes bland cirka 130personer.. sjuuukt mkt folk.. tror allt var fullbokat och max har jag för mig var 130pers. De hade på sig olika färger i glitter och glamour på benen och på armarna.. precis som benvärmare och armvärmare och en band kring huvudet.. :) så söta :)

Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett svettigt pass! synd att Johanna och Jenny missade detta! Men det skulle visst bli ett nästa vecka igen.. Då får ni passa på!

Ha en bra kväll! kram alla!
RSS 2.0