världens bästa (!)

Datum: 2007-08-31 Klockan: 12:30:47 | Kategori: Emelie

  ο.* Det är faktiskt sant, så de så..  *.ο




Tabbe..

Datum: 2007-08-23 Klockan: 23:13:56 | Kategori: Emelie

Världens tabbe..?!


Förlåt..


Och nu vad?

Datum: 2007-08-22 Klockan: 18:18:32 | Kategori: Emelie

Japps, dagen ser ut som såhär.. Vaknade av ett sms från Johanna.. hon fick upp pulsen på mig och jag skyndade mig till biblioteket för att kolla ett mail (eftersom telia är kass på leverans). Det lät som att det va panik, men mailet va inte alls panik.. Tack för att du fick upp mig imorse.. :)
Sen gick jag till affären för att handla.. blev lite tomater, paprika, kött och lite så.. :) Gick hem och tog mig frukost.. och sen gick jag ut och gick.. :) Promenad.. mycket skönt att gå ut och gå!

Sen gick jag hem och började förbereda min middag.. som skulle bli - Stekt ris med paprika, tomat, ägg och kött i.. och massa kryddor för att få god smak.. :) Blev riktigt gott.. :)

Sen skickade jag lite med Göken.. Så vi beslötade att åka ut till Gustav ihop... eftersom Gök har sin dator här.. och jag ville kolla internet och vara lite social.. Sen när jag kommer hem blir det nog en lååång promenad igen.. känner att det är lite av ett beroende.. Väldigt bra! :)

yeye...


Ha en bra kväll alla snokare som tycker om att läsa min blogg.. hehe..



**puss Goosern**



Krams Alla*

Saknad..

Datum: 2007-08-19 Klockan: 21:53:25 | Kategori: Emelie

Kan inte beskriva med ord..

KÄRLEK

...Snart ses vi igen! Det ser jag fram emot...



Våga inte förstöra för mig och min flikka!

Pyret ♥


Sorry!

Datum: 2007-08-17 Klockan: 20:10:33 | Kategori: Emelie

Japp, får be om ursäkt att jag inte skrivit på ett tag.. speciellt till Gosern som väntat.. hehe.. :)

Japp, men de sista har jag inte gjort speciellt mkt.. eller Jo, jag har flyttat, bor nu i mitt egna hem tillsammans med mina två katter Silver och Trassel. Världens finaste katter och mina älsklingar..

Sen har jag jobbat sönder mig, hatar jobbet för tillfället.. inte alls sugen på att gå dit längre, själva jobbet är okej.. men kroppen har tagit slut.. behöver nog vila innan skolan igen egentligen.. men de sket sig.. såg förut att första veckan i i skolan enbart är en dag.. vilket ger mig lite vil-tid.. :)

Mm.. Så ligger de till... Sen har jag varit endel med min goooser oxå. Men ikväll blir det bara ett snabbt hej sen ska jag hem till min lägenhet.. ska försöka få emmelie att komma över, eller så ligger jag med en film och sover i soffan inatt.. hehe.. men men.. imorgon blir det vika tvätt och sen bege mig till trollhättan(?!) Eller ?

Jaoo.. Ledig i helgen och det är underbart, ska sova ut imorgon, så våga störa mig på morgonen imorgon.. stänger av ljudet på telefonerna tror jag.. hehe.. :)

Om man kanske ska pallra sig bort och vara lite social nu kanske, vore kanske en bra idé.. eftersom jag snart blir iväg-skickad hem.. tss.. :p

Ha en bra helg alla! dröjer nog innan jag skriver igen! tyvärr.. mitt internet kommer i nästa vecka.. eventuellt på måndag redan.. men vill inte hoppas.. :p  brukar aldrig kunna hålla det de lovar.. haha

En sak förresten.
Pyret: Jag kan tyvärr inte komma till dig innan 28e.. för jag börjar den 28e.. det är om jag kanske kommer efter det? Eftersom jag verkade vara ledig efter den 28e och fram tills veckan efter.. (?) kanske är en idé? ngt att diskutera kring kanske?! Saknar dig massa iallafall!!


Puss på er och kramas mycket, det är nyttigt har jag hört.. :)
Så nu kommer du inte undan.. ;)




Pyret - "My Girlfriend" :)

Datum: 2007-08-03 Klockan: 16:31:11 | Kategori: Emelie

Jag tycker du kan pallra dig hem från Irland nu.. Så vi kan fira min nya lägenhet ihop.. :) Så att du mer eller mindre kan bo med mig.. :) Och dricka Viiiin! hehe.. Men icke, nu är du på IRLAND.. jag får väl hälla upp ett glas vin till dig och skriva ut en MEGA STOR bild på dig och sätta bredvid mig i soffan.. hahaha.. ;)

yeye.. men du kommer väl snart hem.. och jag funderar ju om jag ska komma i slutet av augusti till dig.. hade varit mysigt juuu! hehe.. :)

Okej, jag är inte lagd åt andra hållet.. men Pyret kan ingen ta ifrån mig.. ;)

pöss!

Jobb Jobb Jobb...

Datum: 2007-08-02 Klockan: 14:54:00 | Kategori: Emelie

Okej, natten blev inte många timmars sömn och snart är de jobb.. Är lite död som en sill.. :)

Längtar som en tok tills på lördag morgon!! Hoppas han kan skriva att jag redan får komma in på fredag eftermiddag, vore suuuper kul! Så jag kan börja fixa och trixa redan imorgon kväll.. ;)

Jaja.. Ska lägga mig i soffan en stund nu innan jobbet.. och sen är det till att visa sin glada sida och jobba.. hehe..


Krams Gooser! √

kvällen..

Datum: 2007-08-01 Klockan: 17:12:38 | Kategori: Emelie

Ytterligare en film kväll.. Norbit och Simpsons verkar det bli.. ;)

Ska bli kul att träffa gooosern igen.. :p

yeye.. ska dra mig nu!

krams
RSS 2.0